lidt om min hverdag
RSS ikon Hjem ikon
 • Suppekur – hmmmm :-)

  Up-loaded den januar 4th, 2009 jens Ingen kommentarer

  Reklame:

  Så er det mandag aften og min slankekur skal starte i morgen.  Glæder mig egentlig til at tabe de ekstra overflødige kilo der efterhånden er blevet af mig. Føler mig jo lidt ulækker…. indrømmer …. hmm ….Har  lige været på mc donalds og spist en stor beskidt burger og ved siden af min kaffe kop ligger en stor plade marabou chokolade …. suk, det blir hårdt!!

  Men jeg er motiveret for at tabe mig. Nu skal det være. Nu skal det lykkes. Endelig.  Bare tab 5 kilo og jeg vil være tilfreds.

  VIL DU VÆRE MED – deltag i vores undersøgelse om effekten af suppekur, eller se hvad andre har at sige >>  KLIK HER  >>

  Det det hele handler om er  at begrænse sit daglige kalorieindtag. Eller ihvertfald sørge for at man forbrænder mere energi end man indtager. Derfor er motion også mindst lige så vigtig som det vi spiser under en slankekur. Som en begyndelse vil jeg skære alt synligt fedt væk fra min kost.Det er nok den mest oplagte måde at sætte sig daglige kalorieindtag ned på.  Det vil sige ingen smør. Ingen fede oste. Fedtfattig kød eller ingen kød overhoved. Alt det fed man kan se deraf jo synligt fedt… he he. Også leverpostej og pålæg skal være festfattigt.Der kan også sparres rigtig mange kalorie ved at vælge fedtfattige mælkeprodukter osv osv.

  Morgenmad bliver havergryn. Havergryn dag ind og havergryn dag ud. Hvem kender ikke til at spise sig mæt i havergryn ?? Det er ikke den store gastronomiske oplevelse…. men det virker og så med forholdsvis få kalorie. Og det mætter længe . Så tommelfingeren op for de så velkendte havergryn.

  Frokost blir salat. Grøn salat . Kort og godt. og så masser af gullerødder.

  Aftensmad. Har lavet en madplan med en masse supper. Læste nemlig på nettet om en suppekur med et vægttab på mellem 5-8 kilo på en uge. Ja, du læste rigtigt…. vægttab på mellem 5-8 kilo på en enkelt uge!!

  Det er jeg nu meget skeptisk omkring. Suppekuren må være usund på en eller anden måde. Et så stort vægttab over så kort tid er ikke hensigtsmæssigt det ved jeg godt. Men alligevel ….må lige kigge lidt nærmere på dette, tænkte jeg straks.

  Det er nu ikke fordi jeg som sådan er på udkig efter en superkur, for tror ikke der findes en sådan, når man taler slankekur. Men tab 5-8 kilo på en uge. Overskriften skringer jo en i hoved. Så var det overstået. Tænk efter kun en uge vil man være slank… :-). Så er man straks klar til bikini sæsonen icon smile Suppekur  hmmmm : ) I januar … hmm .

  Nå, tilbage til den virkelige verden.Tror ikke helt det holder. Gider heller ikke spise suppe morgen, middag og aften. Så hellere mine havergryn. 

  Men suppekuren skulle sætte forbrændingen i vejret. Det lyder måske rigtig nok. Det kunne godt passe. Jeg vælger ihvertfald at tro på at suppen sætter forbrændingen  vejret. Forbrændingen skal op netop sættes op. Og jeg kan godt lide suppe. Så selve suppekuren … eller selve suppe lyder dejlig sund og tiltalende, så den  jeg vil bruge  til min aftensmad.

  Har opskriften hvis nogle skulle være interesseret, så skriv blot icon smile Suppekur  hmmmm : )

  Skriv et svar

  Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.